Springplezier

Krokodil

Beleef urenlang speelplezier op ons populaire springkasteel Krokodil. Het springkasteel heeft veel speelmogelijkheden met leuke obstakels op het springvlak en er is een stoere glijbaan. De kinderen komen allerlei leuke en kleurrijke obstakels tegen, wat het thema compleet maakt. Deze krokodil bijt niet maar maakt jouw feest helemaal af!

Afmetingen: 6m op 6m op 3m hoog
1 dag – €110 incl. BTW

ReserverenReserveren

Olifant

In het springkasteel Olifant beleef je dolle pret. Het springkasteel is ruim en zorgt voor knotsgekke momenten voor jong en oud. Spring zo hoog en zo ver je kan. Wie kan de bovenkant raken? Het springkasteel is overdekt wat voor een aangename schaduw zorgt en zorgt ervoor dat het springkasteel ook geschikt is bij lichte regen.

Afmetingen: 4m op 4m op 3m hoog
1 dag – €90 incl. BTW

ReserverenReserveren

Vogel

Ben je op zoek naar een springkasteel waar de allerkleinsten het meest genieten? Dan is springkasteel vogel de perfecte oplossing. De vogel in het midden van het springkasteel zorgt voor dolle pret. Het springkasteel is vlot op te zetten en past in bijna elke tuin, terras of soms zelfs in een binnenruimte.

Afmetingen: 2m op 2m op 2,5m hoog
1 dag – €60 incl. BTW

ReserverenReserveren

Wenst u meerdere dagen te huren, wil u meerdere springkastelen tegelijk huren, wil u een offerte op maat of hebt u andere vragen? Aarzel niet ons te contacteren.